Nieuws

Home
Contact
Vacatures
Referenties
Grondwerk
Wegenbouw
Riool
Bodemsanering
Waterwerken
Bedrijfsactiviteiten
Nieuwe truck levert bijdrage aan duurzaamheidsdoelstellingen Sturm BV

Certificaten
In- en verkoopvoorwaarden
Bewoners P.J. Troelstralaan e.o. Zaandam
Uw factuur aan Sturm BV
Overige

Sturm moderniseert regelmatig haar materieel. Niet alleen omdat dat gewoon nodig is, maar ook om met duurzamere werk- en voertuigen een bijdrage te leveren aan het milieu. Zo is de oude Terberg vrachtwagen onlangs vervangen door een moderne MAN truck. Chauffeur Gerrit Kerkman (57) is er blij mee. “De nieuwe vrachtwagen is niet alleen praktischer in het werk, maar hij heeft ook een lekkere chauffeursstoel en het is bovendien een automaat. Dat scheelt heel veel schakelen in de stad.”

Milieukleppen
De nieuwe truck met zijn Euro 6 motor en 8-wielaandrijving is veel zuiniger dan zijn voorganger en dus milieuvriendelijker. Bovendien is hij uitgerust met milieukleppen tegen het verlies van lading, zoals bijvoorbeeld het wegwaaien van zand. Verder is de vrachtwagen voorzien van een kraan die met één handle gemakkelijk is op te vouwen en in alle standen met gelijke kracht kan knijpen tegen de bak. Tenslotte is de truck uitgerust met hydraulische vering en zet hij zich automatisch recht als hij gaat kiepen.

Vergeet te schakelen
Gerrit Kerkman, die al 24 jaar werkt bij Sturm, is snel gewend aan zijn nieuwe vrachtwagen. Hij rijdt de hele week heen en weer tussen de vestiging in Zaandam en de werken op verschillende plaatsen in Noord-Holland. Naast grond, stenen en zand, vervoert Gerrit ook materieel, zoals trilmachines en complete werkketen. “Ik had geen enkele moeite om mij aan te passen aan de automatische transmissie. Alleen als ik aan het einde van de dag in mijn eigen auto naar huis rijd, vergeet ik nog wel eens te schakelen.”

Telefoon 075-6174051
Email info@sturmzaandam.nl
Nieuwe truck levert bijdrage aan duurzaamheids- doelstelling Sturm BV
Lees meer........
GPS bespoedigt werk in Oostzaan
Lees meer........
Sturm BV leerbedrijf voor jonge GWW specialisten
Lees meer........
Slimme regenafvoer bij Afvalzorg

Lees meer........
Meerwaarde Sturm BV bewezen


Lees meer........
Afscheid Bram Sturm, half werk niets voor markante directeur.
Lees meer........