Home
Contact
Vacatures
Referenties
Grondwerk
Wegenbouw
Riool
Bodemsanering
Waterwerken
Bedrijfsactiviteiten
Nieuws

GPS bespoedigt werk in Oostzaan

Certificaten
In- en verkoopvoorwaarden
Bewoners P.J. Troelstralaan e.o. Zaandam
Uw factuur aan Sturm BV
Overige

In Oostzaan wordt fase 2 van het plan ‘Wonen aan het Twiske’ gerealiseerd. Er komen 26 nieuwbouwwoningen die variëren van starterswoningen tot twee-onder-een-kap. Ook zijn er enkele vrije kavels beschikbaar. Het grondwerk voor dit project heeft Giesbers Rotterdam uitbesteed aan Sturm BV. Inzet van geavanceerd materieel, zoals een kraan met gps, zorgde voor een snelle en efficiënte uitvoering van het werk.

Zien waar je exact staat
De tekeningen voor het grondwerk in Oostzaan werden doorgezet naar de gps op de nieuwe kraan. Kraanmachinist Bert Groot kon daardoor op het scherm in zijn cabine precies zien waar hij moest graven. “Ik zie de bak van mijn kraan op het scherm, zodat ik exact kan zien waar ik sta. Ik hoef niet meer van tevoren met de uitvoerder op een tekening te kijken waar ik precies moet zijn. Ook hoeft het graafwerk niet meer te worden uitgezet en ik heb geen grondwerker meer nodig bij de bak van de kraan tijdens het graven. Ik kan nu helemaal zelfstandig werken. Dat scheelt tijd en dus geld.”

Precisiewerk
Bert Groot (55) werkt al 38 jaar voor Sturm. De eerste vijf jaar als machinist op een shovel en daarna onafgebroken als kraanmachinist. Hij heeft in de loop der jaren al veel ontwikkelingen meegemaakt. “Er kwamen steeds meer eisen met betrekking tot milieu en veiligheid waaraan we moesten voldoen en ook het materieel werd steeds beter. Met al die veranderingen ben ik meegegroeid, maar met het gps systeem zetten we nu echt een hele grote stap. De precisie waarmee we nu kunnen werken is zeer efficiënt, spaart tijd en voorkomt faalkosten.

Telefoon 075-6174051
Email info@sturmzaandam.nl
Nieuwe truck levert bijdrage aan duurzaamheids- doelstelling Sturm BV
Lees meer........
GPS bespoedigt werk in Oostzaan
Lees meer........
Sturm BV leerbedrijf voor jonge GWW specialisten
Lees meer........
Slimme regenafvoer bij Afvalzorg

Lees meer........
Meerwaarde Sturm BV bewezen


Lees meer........
Afscheid Bram Sturm, half werk niets voor markante directeur.
Lees meer........