Nieuws

Ongebruikelijke methoden voor projecten Thunnissen






Home
Contact
Vacatures
Referenties
Grondwerk
Wegenbouw
Riool
Bodemsanering
Waterwerken
Bedrijfsactiviteiten
Certificaten
In- en verkoopvoorwaarden
Bewoners P.J. Troelstralaan e.o. Zaandam
Uw factuur aan Sturm BV
Overige
Telefoon 075-6174051
Email info@sturmzaandam.nl
Meerderheid aandelen Markus Groep in handen van Sturm Holding BV.
Lees meer.........
Ongebruikelijke methoden voor projecten Thunnissen
Afscheid van collega van het eerste uur
Overweldigende belangstelling op afscheid Bram Sturm
Wat is duurzame inzetbaarheid?
Lees meer.........
Lees meer.........
Lees meer.........
Lees meer.........
“Sturm past in onze projecten ongebruikelijke en innovatieve methoden toe. Zo wordt bijvoorbeeld zand in een bouwput, om de heistelling stabiliteit te geven, meerdere keren gebruikt.” Dat gebeurde bij ons project Straat Davis in Zaandam en in de komende maanden weer bij een project in Nieuw Vennep”, zegt Jos Stam, bedrijfsleider bij Thunnissen.

Ruimte voor creativiteit
“Projecten ontwikkelen doen we niet alleen met opdrachtgevers maar ook met een team van specialisten, waaronder wij ook het grondaannemingsbedrijf Sturm rekenen”, vertelt Jos Stam (45). “Samen bereik je meer. Daarom investeren wij mét onze partners in kennis en nemen we samen de ruimte voor creativiteit. Door de intensieve en langdurige samenwerking met deze partijen kunnen we beter inspelen op de klantvraag en een verregaande specialisatie en hoge kwaliteit bieden.”
 
Specifieke kennis in huis halen
“Voor het grondwerk van ons project aan de Jonkheer van de Pollstraat in Nieuw Vennep, hebben we gekozen voor Sturm. Met dit Zaanse bedrijf hebben we in andere projecten goede ervaringen opgedaan en met Sturm halen we bovendien specifieke kennis in huis. Men heeft er natuurlijk veel ervaring met de slechte grondslag in de Zaanstreek. Een vergelijkbare situatie hebben we ook in Nieuw Vennep, waar in het hart van het dorp een superleuk groen buurtje wordt gebouwd van zo’n honderd eengezinswoningen en appartementen.” Hier wordt zand na het heien weer deels gebruikt als margestrook rond de bouwput, zodat de bouwvakkers niet steeds door de vette klei hoeven te lopen.
 
Opdrachten sluiten op elkaar aan
Vincent van Vliet, projectleider bij Sturm, is blij met de opdracht. “Voor de gemeente Haarlemmermeer hebben we het terrein in Nieuw Vennep eerst bouwrijp gemaakt door zandcunetten, bouwwegen en riolering aan te leggen. Voor Thunnissen verzorgen we het bouwkundige grondwerk en de buiteninrichting van de woningen. Zo sluit de opdracht van Thunnissen mooi aan op die van de gemeente Haarlemmermeer.