KAM-Manager Holding

KAM-Manager Holding | parttime / fulltime | Zwanenburg / Zaandam

Bij de Sturm Holding - waarin verschillende (infra) bedrijven zijn aangesloten - zoeken wij een vakvolwassen kandidaat die uitdaging ziet om de KAM-functionarissen binnen onze holding-bedrijven sturing en begeleiding te geven zodat wij ons imago als professioneel en betrouwbare civiele aannemer hoog blijven houden en waar mogelijk verder ontwikkelen.

Werk in uitvoering
Jij weet het niveau van KAM (Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu) binnen onze werkmaatschappijen naar een hoger niveau te brengen. Hoe jij dit voor elkaar krijgt? Jij volgt trends en ontwikkelingen op jouw vakgebied en adviseert de directie(s) over de kansen en risico’s hiervan. Dankzij jou wordt er optimaal samengewerkt en informatie uitgewisseld tussen de bedrijven, dat maakt ons als Holding een sterke eenheid. Jij geeft op een natuurlijke manier sturing aan het team van KAM-medewerkers. Jij coacht en begeleidt hen en bent goed op de hoogte van wat er speelt bij de verschillende organisaties. Als manager draag jij binnen de bedrijven zorg voor een uniforme werkwijze conform onze KAM-systemen. Jij stimuleert en houdt toezicht op de juiste (werk-) omstandigheden zodat wij voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Jij bent ook de persoon die verantwoordelijk is voor de interne en externe audits en de directie voorziet van rapportages. Naast een auditplanning maak – en bewaak – jij ook een jaarplannen en de beoordeling van het kwaliteitssysteem. Klanttevredenheidsonderzoeken, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en verdere verduurzaming vallen ook onder jouw verantwoordelijkheden, dus als KAM-Manager kun jij op een breed vlak jouw kennis, kunde en vaardigheden laten zien.

Jouw profiel

Om te beginnen voel jij je prettig in een proactieve en zelfstandige rol en kun jij goed samenwerken en goed schakelen tussen het halen en brengen van informatie. Je bent sociaal, nauwkeurig en voelt je thuis bij een informele en nuchtere organisatie met een toegankelijke en directe manier van communiceren. Als KAM-manager ben je vanzelfsprekend scherp op kwaliteit, betrouwbaar en komen jouw goede contactuele eigenschappen goed van pas bij de bewustwording van het belang van KAM-zaken binnen onze organisaties. Daarnaast ben je flexibel en beschik jij over goede leidinggevende vaardigheden. Deze heb jij ontwikkeld in een soortgelijke functie, relevante ervaring is een must voor deze belangrijke positie binnen onze Holding.

Wat heb jij nog meer in jouw profiel staan?

  • MVK / HVK of gelijkwaardig;
  • Kennis van ISO 9001 en VCA;
  • Kennis van Veiligheidsladder;
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving (o.a. omgevings-/waterwet, WBB, BBK, WKB);
  • Kennis van de activiteiten, gebruikte technieken en werkwijzen.

Binnen onze bedrijven speelt BAR (Bouwen Aan Relaties) een belangrijke rol: het zorgdragen voor een positieve, professionele werkhouding met als hoofddoel het stimuleren van samenwerking, zowel in- als extern. Het creëren van vertrouwen en begrip door zaken bespreekbaar te maken en te houden, waarbij duidelijke en heldere communicatie voorop staat. Dit is ook iets wat binnen jouw werk een rode draad zal zijn, dus ook dit zal jou wel moeten aanspreken.

Voorwaarden, bootcamp en gezamenlijke lunch
Wij bieden je de kans om bij een sociale club van regionale aannemers deel uit te maken van een daadkrachtig team waar enthousiaste, ambitieuze en gedreven mensen werken. Bij onze bedrijven werken wij met marktconforme arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid je in de toekomst te blijven ontwikkelen door het delen van kennis en het volgen van trainingen/opleidingen. Bij ons kent iedereen elkaar, niet alleen door de samenwerking op de projecten, maar ook door de sociale, gezamenlijke lunches en wekelijkse bootcamp. Er is een zeer actieve personeelsvereniging die regelmatig iets leuks organiseert. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een open cultuur waar saamhorigheid en betrokkenheid heerst en al onze medewerkers zich thuis voelen.

Jij krijgt alle vrijheid om zelfstandig invulling te geven aan de functie en natuurlijk is jouw voorganger nog aanwezig om jou te helpen en adviseren waar nodig. Ben jij degene die zich helemaal thuis voelt in deze verantwoordelijke rol en denk jij dat jij deze taak aan kunt? Kom eens langs voor een kop koffie, wanneer je eenmaal aan tafel hebt gezeten wil je waarschijnlijk niet meer weg!

Bekijk onze websites markusbv.nl, murmex.nldejongceba.nl om meer te weten te komen over onze werkzaamheden en certificaten.

Interesse?
We zien je cv en motivatie tegemoet! E-mailen kan naar Ilse Dekker (HR-coördinator) via ilse.dekker@markusbv.nl


Bekijk ook onze andere vacatures


Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet nodig, wij vinden onze nieuwe collega's zelf (of zij ons!)