Kraanmachinist

Kraanmachinist (fulltime)

Bedien jij graag machines en werk je het liefst buiten? Wij bieden jou een mooie baan!

In deze veelzijdige baan van kraanmachinist werk je aan uiteenlopende infra-projecten in nieuwbouw, renovatie of transformatie, met verantwoordelijkheden op het gebied van rioolaanleg, rioolrenovatie, bodemsanering en grondbemaling en daarnaast bouw- en woonrijpwerkzaamheden voor bouwers en projectontwikkelaars. Ons werkveld is dynamisch, geen dag is hetzelfde!
Je vervult je functie op een 5 of 9 tons kraan.

Functie & verantwoordelijkheden
Als kraanmachinist word je breed ingezet voor alle typen kraanwerkzaamheden. We zien graag dat je bereid en in staat bent om ook werkzaamheden buiten de kraan op te pakken. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je op een prettige en open manier communiceert met je collega’s. Afstemmen en overleggen met elkaar is voor jou net zo belangrijk als voor ons. 

Wij verwachten dat jij:

  • In bezit bent van rijbewijs B en C;
  • Een afgeronde opleiding tot Machinist hebt gevolgd of bereid bent die te volgen;
  • Minimaal 40 uur per week werkt en incidenteel overwerken geen probleem vindt;
  • In staat om zelf klein onderhoud uit te voeren en zorg te dragen voor de machine.

Wie zijn wij?
Bij Sturm is geen dag hetzelfde. Wij zijn een dynamisch en vernieuwend bedrijf, met aandacht voor onze leefomgeving en duurzaamheid. Als specialistische infra-aannemer met opdrachtgevers als grote en kleinere overheden, projectontwikkelaars en aannemers werken we aan complexe infrawerken in de westelijke Randstad. We verzorgen onder andere de aanleg van (hoofd)riool, het uitvoeren van bodemsaneringen en uiteenlopende grondwerkzaamheden ten behoeve van nieuwbouw, renovatie of transformatie. 

Werken bij Sturm
Werk je bij Sturm, dan word je voortdurend gestimuleerd om je door te ontwikkelen. Sturm staat voor educatie, welzijn en persoonlijke groei. Verder moedigen wij, naast interne kennisontwikkeling, ook aanvullende externe educatie aan. 

De werkomstandigheden bij Sturm zijn prettig en we bieden jou een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Van onze medewerkers verwachten we een professionele nieuwsgierigheid; eigen initiatief wordt beloond. Een uitdagende werkomgeving dus, met een fijne werksfeer! 

Interesse?
We zien je cv en motivatie tegemoet! E-mailen kan naar Frenk Clemens via fclemens@sturmzaandam.nl.


> Bekijk ook onze andere vacatures


Sturm, kennismakers in infra