Vacature: Chauffeur 8x8 kipper- en kraanauto

Chauffeur 8x8 kipper- en kraanauto

Een mooie kans voor stoere doeners!

In deze veelzijdige baan als Chauffeur van een knijperwagen werk je aan uiteenlopende projecten in nieuwbouw, renovatie of transformatie, met verantwoordelijkheden in rioolaanleg, rioolrenovatie, bodemsanering en diverse bouw- en woonrijpwerkzaamheden voor bouwers en projectontwikkelaars. Ons werkveld is dynamisch, geen dag is hetzelfde! Je vervult je functie op een MAN 8x8 met kipper en kraan. 

Functie & verantwoordelijkheden
Je bedient je ‘eigen’ wagen zelfstandig, maar het voorbereiden, plannen en controleren van je werk doe je samen met de uitvoering. Naast het hebben van relevante werkervaring vinden wij het belangrijk dat je als chauffeur betrouwbaar bent en zelfstandig kan werken. Daarnaast communiceer je op een prettige en open manier met je collega’s. Afstemmen en overleggen met elkaar is voor jou net zo belangrijk als voor ons. 

Wij verwachten dat jij:

  • Relevante werkervaring op een knijperwagen hebt;
  • In bezit bent van rijbewijs C(E) (met code 95);
  • Ook overweg kunt met klein materieel;
  • Beschikt over basisveiligheid (VCA) of bereid bent deze te halen;
  • Bereid bent om minimaal 40 uur per week te werken en dat incidenteel overwerken voor jou geen probleem is;
  • Beschikt over basiskennis wat betreft werken met verontreinigde grond;
  • Beschikbaar bent vanaf april 2023.


Werken bij Sturm
Werk je bij Sturm, dan word je voortdurend gestimuleerd om je door te ontwikkelen. Sturm staat voor educatie, welzijn en persoonlijke groei. Verder moedigen wij, naast interne kennisontwikkeling, ook aanvullende externe educatie aan. 

De werkomstandigheden bij Sturm zijn prettig en we bieden jou een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra. Van onze medewerkers verwachten we een professionele nieuwsgierigheid; eigen initiatief wordt beloond. Een uitdagende werkomgeving dus, met een fijne werksfeer!

Wie zijn wij?
Bij Sturm is geen dag hetzelfde. Wij zijn een dynamisch en vernieuwend bedrijf, met aandacht voor onze leefomgeving en duurzaamheid. Als specialistische infra-aannemer met opdrachtgevers als grote en kleinere overheden, projectontwikkelaars en aannemers werken we aan complexe infrawerken in de westelijke Randstad. We verzorgen onder andere de aanleg van (hoofd)riool, het uitvoeren van bodemsaneringen en uiteenlopende grondwerkzaamheden ten behoeve van nieuwbouw, renovatie of transformatie. 

Lees hier meer over werken bij Sturm. 

Interesse?
We zien je cv en motivatie tegemoet! E-mailen kan naar Marco via mjansen@sturmzaandam.nl.