Vacature: Uitvoerder Infra

Fulltime – Zaandam

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een:

Uitvoerder Infra 
De rol van uitvoerder bij Sturm is anders dan je misschien gewend bent. Bij ons heb je als uitvoerder meerdere projecten onder jouw hoede. Je zit dus niet voor een langere tijd in een keet op hetzelfde project, jij bent veel op pad en onderweg van project naar project. Dit vergt veel van jou. Om deze reden zijn wij dan ook specifiek op zoek naar mensen die zelfstandig zijn, goed kunnen plannen en organiseren, leidinggevende kwaliteiten bezitten, kennis inbrengen en kunnen motiveren, sturen, delegeren en helpen bij het ontwikkelen van anderen en in staat zijn om te denken vanuit de klant. 

In de functie van uitvoerder draag je zorg voor een adequate uitvoering van meerdere projecten, zodanig dat de projecten binnen contracteisen, volgens kwaliteitsplan, op planning en binnen de werkbegroting gerealiseerd wordt. De projecten variëren in grootte en complexiteit. Enkele voor jouw functie belangrijke resultaatgebieden: 
 

  • Zorg dragen voor een kwantitatief en kwalitatief optimale en gemotiveerde bezetting op het project.
  • Verantwoordelijk voor het plannen van, delegeren van en toezien op de dagelijkse uitvoeringswerkzaamheden conform kwaliteitseisen, werkinstructies en veiligheidseisen. 
  • Het inbrengen van kennis en het leveren van een constructieve bijdrage aan de projectvoorbereiding.
  • Verantwoordelijk voor het dagelijks bijhouden van alle voorkomende administratieve zaken. 
  • Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en overige partijen. 
  • De kosten en opbrengsten van een project hou je scherp in de gaten en je geeft input aan de projectleider voor de eindafrekening. 


Ben jij als uitvoerder toe aan deze extra dynamiek en complexiteit in jouw rol en denk jij dat jij de verantwoordelijkheid kunt dragen over verschillende projecten die tegelijkertijd en in verschillende fases worden uitgevoerd?

Jouw profiel 
Wij noemden het al eerder: Je moet zelfstandig zijn, goed kunnen plannen en organiseren, leidinggevende kwaliteiten bezitten en dus kunnen motiveren, sturen, delegeren en helpen bij het ontwikkelen van anderen. Dat laatste vinden we extra belangrijk. Alles wat we doen bij Sturm, doen we namelijk samen. Van jou verwachten we daarom dat je samenwerkt, met aandacht voor je collega's.

Verder heb jij:

  • Een diploma mbo of hbo Civiele Techniek.
  • Ervaring met of kennis van werken in verontreinigde grond, een certificaat DLP is een pré. 
  • Een aantal jaar ervaring in de rol van uitvoerder is prettig, maar gezien onze interne mogelijkheden voor opleiding en begeleiding ben je als startend uitvoerder ook van harte welkom.

Check? Dan gaan we snel door naar wat wij jou te bieden hebben.

Wat bieden wij 
Sturm biedt jou een goed salaris, goede secundaire voorwaarden (conform de bouw-cao) en biedt voldoende gelegenheid om kennis op te doen en binnen je vak te groeien. Sturm heeft een jong en dynamische werkomgeving, wij stropen onze mouwen op! Past deze mentaliteit bij jou en zit jij nog vol ambitie?

Jouw standplaats zal Zaandam zijn en de projecten van Sturm bevinden zich vooral in Noord- en Zuid-Holland (Randstad). 

Reageren
Zie jij het zitten om als uitvoerder bij Sturm aan de slag te gaan en voldoe jij aan het functieprofiel dat wij nodig hebben? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar Niels Buijs via nbuijs@sturmzaandam.nl. Wil je meer informatie? Bel dan met Niels op 075 617 40 51.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Over Sturm
Sturm voert civiele nieuwbouw- en onderhoudsprojecten uit, zowel in hoofd- als onderaanneming. Wij werken het liefst ondergronds. Sturm voert de projecten flexibel, efficiënt, vakbekwaam, kwalitatief en met een minimale impact voor de omgeving uit. Wij borgen deze waarden door intern korte lijnen te houden, veel aandacht te besteden aan de wensen van de klant, aan opleiding en welzijn van zijn medewerkers en door de inzet van een goed onderhouden eigen machinepark en een uitstekende infrastructuur op kantoor. 

Meer vacatures vind je op de pagina 'Werken bij Sturm'

Sturm ziet de toekomst in het onderhoud, aanpassen en uitbreiden van bestaande infrastructuur in de Randstad. Wij specialiseren ons hierbij in het werken in de ondergrond, zoals aanleggen rioolsystemen, uitvoeren bodemsanering en uitvoeren bouwkundig infrawerk. Sturm ziet hier een toegevoegde waarde in het bijeenbrengen van kennis en kunde. Het uitvoeren van de projecten met een minimale impact voor de omgeving, het uitvoeren van projecten met eigen goed opgeleid personeel en in samenwerking met gespecialiseerde partners. Dit alles te allen tijde met een blik op de toekomst en open voor nieuwe technieken en innovaties. 

Benieuwd naar onze bedrijfscultuur? Bekijk onderstaande video!

Solliciteren?

Zie jij het zitten om als Uitvoerder Infra bij Sturm aan de slag te gaan? E-mail je motivatie en je cv naar Niels Buijs via nbuijs@sturmzaandam.nl. Wil je meer informatie? Bel dan met Niels op 075 617 40 51.