Een geslaagde Dakar Dag op Circuit Zandvoort!

Sturm sponsort al geruime tijd het Firemen Dakarteam dat jaarlijks meedoet aan de beroemde Dakar rally en als blijk van dank nodigde het raceteam alle Sturm medewerkers uit voor de Dakar Dag op 30 juni op Circuit Zandvoort. Degenen die zich hadden opgegeven, mochten meerijden op de vrachtwagen van het Dakar Team. Ook de partners en kinderen van onze collega’s waren welkom en aan de kleintjes was speciaal gedacht: zij konden zich uitleven op de skelterbaan of het springkussen.

De jaarlijkse Dakar race is wereldwijd een veelbesproken evenement. De rally vierde dit jaar haar 40e editie en startte in Lima om 14 etappes later te finishen in Cordoba. Over hoe de Dakar race verloopt, gaf het Firemen Dakarteam een interessante presentatie. De heren van het raceteam overhandigden ten slotte nog een mooi cadeau aan Frenk en Esther, als dank voor de sponsoring van Sturm BV. 

Sturm had Bernie's Bar en Kitchen afgehuurd op het circuit waar we gezamenlijk de dag afsloten met een smakelijk barbecuebuffet.

Wij danken het Firemen Dakarteam voor de onvergetelijke dag!