Gezamenlijk personeelsfeest in Strandzuid

Strandzuid is dé evenementenlocatie van Amsterdam, die in het winterseizoen verandert in Zuidpool. Een hippe plek tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark, die is heringericht door Sturms zusteronderneming Markus Een ideale plek voor een feest, zeker als het een gecombineerd personeelsfeest betreft van Sturm en zijn andere zuster Murmex.

Gezellig en nuttig
Het is alweer drie jaar geleden dat de Sturm Holding het grondbedrijf Murmex BV overnam. “Die overname versterkte de marktpositie van ons bedrijf en gaf het een nog solidere basis”, vertelt Sturm-directeur Frenk Clemens. “Maar dat is niet ons enige doel bij overnames. Nauwe samenwerking en waar mogelijk inzet van elkaars mensen en middelen is een andere belangrijke drijfveer. Een gezamenlijk personeelsfeest waarbij de mensen elkaar (beter) leren kennen, is daarom niet alleen leuk en gezellig maar ook nuttig. We hebben dit nu voor het eerst geprobeerd met Murmex en als dat goed bevalt – en dat deed het – gaan we dat in de toekomst ook met andere zusterondernemingen doen.” 

Fietsen door Amsteram
Na de ontvangst van een kleine negentig man aan personeelsleden met partners in Strandzuid stonden er begeleide fietstochten door verschillende delen van Amsterdam op het programma. Zo zie je de stad eens van een heel andere kant. Het weer viel aanvankelijk wat tegen want tijdens de ontvangst regende het. Dat is geen fijn fietsweer, dus werd de ontvangst in tijd wat opgerekt. Geen probleem want het personeel van beide bedrijven mixte uitstekend. Net toen het fietsen niet langer kon worden uitgesteld, hield het op met regenen en later kwam zelfs de zon nog tevoorschijn. Fietsen door Amsterdam bleek een schot in de roos en een sportieve onderbreking van vooral gezellig eten en drinken. Bij terugkomst in Strandzuid stond een uitgebreide barbecue gereed, waarbij een deejay de sfeer naar een hoogtepunt bracht.