Met gebundelde disciplines creëert Sturm synergie op bouwplaats Brantjesoever Purmerend

Wie regelmatig het centrum van Purmerend bezoekt, heeft ons materieel vast al in actie gezien aan de Purmersteenweg. We zijn al flink op weg met het civiele deel van nieuwbouwproject Brantjesoever. BodemPlan tekende in september 2019 de overeenkomst met HSB Ontwikkeling voor de realisatie van Brantjesoever waar 116 woningen worden gerealiseerd. Inmiddels is de locatie bouwrijp en is HSB Bouw gestart met bouwen. En straks, als de bouw van de woningen gereed is, geeft Sturm invulling aan alle buitenruimtes, zoals de bestrating, de verlichting, de parkeerruimtes etc. 

Gebundelde krachten uit Sturm Holding maakt ons een allround civiele partij
Brantjesoever is hét schoolvoorbeeld van hoe Sturm graag uitvoering geeft aan projecten. Samen met verschillende zusterbedrijven uit de Sturm Holding (BodemPlan, Markus, Gebroeders Kooijman en De Jong Hoogwoud) zijn we veelzijdig en bieden wij aan HSB Ontwikkeling een civiel totaalpakket. Met de gebundelde disciplines dragen we zorg voor alle civiele zaken, van het ontwerp tot de nutscoördinatie en van sloop, bodemsanering, bouwrijp, stalen damwanden tot ‘straatje gereed’. We vullen elkaar aan, komen tot een ideale planning en onze klant HSB heeft één aanspreekpunt. One-stop-shopping, we merken dat klanten daar ontzettende behoefte aan hebben. Ook het Sturm-team geniet van deze werkmethode. We kunnen echt van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten, we hebben controle over zowel het proces als de kwaliteit en nemen bovendien alle civiele risico’s weg bij de klant en ontwikkelaar. Een absolute win-win.

Fijne samenwerking met HSB Bouw
HSB Ontwikkeling is een professionele partij waarmee we een duurzame relatie hebben. Al eerder werkten we uitstekend samen, zoals bij project Veenderijvaart te Broek in Waterland, Eiland Mieuwijdt te Graft, Nieuwbouw In de Veste te Edam en Zaans Medisch Centrum te Zaandam. Lukas Deurwaarder (Ontwikkelingsmanager bij HSB) beaamt: “We zijn zeer tevreden! Sturm heeft vanaf de prijsvraagfase meegedacht en heeft alle coördinatie binnen hun vakgebied gedaan met de diverse overheidsinstanties en nutsbedrijven. Ook het sloop- en saneringstraject gaat goed, evenals de samenwerking met ons uitvoeringsteam van HSB Bouw. Daarnaast vergt de binnenstedelijke locatie nauwkeurige afstemming, dat pakt Sturm heel goed op. We weten inmiddels dat we op Sturm kunnen bouwen; als het nodig is, dan zijn ze er. Dus bij opgaven in de toekomst is Sturm zeker weer in beeld.”

Op 17 september 2020 zijn van fase 2 de herenhuizen in de verkoop gegaan. Met 2 eigen parkeerplaatsen op een prachtig binnenterrein aangelegd door Sturm. Heeft u interesse in een woning van Brantjesoever? Kijk dan voor meer informatie op de website van Brantjesoever.