Met intern ingenieursbureau kan Sturm klanten ook in voortraject optimaal van dienst zijn

Steeds meer van onze klanten zoeken bij Sturm ondersteuning en specialistische kennis in de aanloopfase van een project. Ook leggen klanten ontwerpvraagstukken vaker bij ons neer.  We merken dan ook dat de inbreng van ons als aannemer van infra-, bouw en woonrijp projecten meer en meer wordt gewaardeerd.

Wij vinden dat een mooie ontwikkeling, we krijgen er heel veel energie van om onze kennis al in de initiatieffase toe te kunnen passen en om al in een vroeg stadium met onze klant aan tafel te zitten. Het betekent een interessante verandering in onze rol. Om in te spelen op deze verandering en om te kunnen voldoen aan de klantvraag hebben wij BodemPlan opgericht, ons eigen interne ingenieursbureau. Met een intern ingenieursbureau hebben we alle kennis, ervaring en handen onder één dak en maakt dat ons een aantrekkelijke partner om mee samen te werken.

BodemPlan heeft de ambitie om zich te positioneren als ontwerpspecialist en wil graag een eigen ontwerpteam neer te zetten. Om die doelen te behalen, zoeken we een topper in de branche. Een ervaren Civiel-Technisch ontwerper wiens hart écht bij het ontwerpen ligt en die graag blijft zoeken naar nieuwe technologieën die kunnen worden toegepast bij binnenstedelijke ontwikkeling. 

Wij komen graag in contact met de juiste persoon! 
Deze vacature is inmiddels ingevuld, er kan niet meer worden gereageerd.