Ongekende bloei bij Stenen & Tegels

Wat is er de afgelopen tijd snoeihard gewerkt bij Stenen & Tegels (zusterbedrijf van de Sturm Holding)! Het aantal verkopen in de sierbestrating steeg explosief toen mensen waren genoodzaakt thuis te blijven vanwege corona. Nieuwe straatjes en tuinartikelen gaan al maanden als warme broodjes over de toonbank. En terwijl veel mensen geen werk meer hadden vanwege de crisis, ontstond er bij Stenen & Tegels plotseling een grote vraag naar extra 'handen'. Als reactie daarop trok het bedrijf werkloze mensen van de bank af en bood hen een tijdelijke aanstelling in het vak van sierbestrating. Met die oplossing snijdt het mes aan twee kanten.

Sturm is met Stenen & Tegels een aanwinst voor aannemers én huizenkopers
Een andere factor die zorgt voor een mooie groei bij Stenen & Tegels zijn de veranderende behoeftes bij mensen die een nieuwbouwwoning willen kopen. Totaalaanbiedingen worden steeds meer gewaardeerd bij kopers t.b.v. tijd- en geldbesparing. Sturm kan, in samenwerking met Stenen & Tegels, aannemers helpen daarop in te spelen. Bij het aanbieden van woningopties is het tuinontwerp vaak het ondergeschoven kindje en wordt die veelal niet gelijk meegenomen in het aanbod. Financieel gezien is dat jammer voor zowel de aannemer als de huizenkoper. Sturm en Stenen & Tegels kunnen daarin van grote toegevoegde waarde zijn. Wij kunnen zorgdragen voor het complete tuinontwerp én de uitvoering ervan. Op die manier zijn aannemers in staat hun klanten een totaalaanbod te doen voor een woning plús tuin, wat weer aantrekkelijk is voor de koper bij de hypotheekaanvraag. Dat is win-win.

Ten slotte zijn we er als Sturm Holding natuurlijk hartstikke trots op hoe Stenen & Tegels in de coronatijd een enorme groei heeft doorgemaakt en op de manier waarop zij die groei hebben opgevangen. We kijken uit naar wat de toekomst nog te bieden heeft!

Website Stenen & Tegels