Vacature: Sturm BV is per direct op zoek naar een Allround Grondwerker

Wie we zoeken is een doener én een denker. Een daadkrachtige teamplayer met een gezonde dosis doorzettingsvermogen, die initiatief toont en relevante werkervaring op zak heeft. Als je daarnaast ook een infra-gerelateerde opleiding hebt afgerond óf je diploma nog gaat behalen, heb je bij ons een streepje voor. Kennis is ons bestaansrecht én onze drijfveer.

Wie zijn wij?
Bij Sturm is geen dag hetzelfde. Wij zijn een dynamisch en vernieuwend bedrijf, een specialistische infra-aannemer met opdrachtgevers als grote en kleinere overheden, projectontwikkelaars en aannemers. Als gespecialiseerde hoofd- en onderaannemer werken we aan complexe infrawerken in de westelijke Randstad.

Werken bij Sturm
Werk je bij Sturm, dan word je voortdurend gestimuleerd om door te groeien. Verder moedigen wij, naast interne kennisontwikkeling, ook aanvullende externe educatie aan. De werkomstandigheden bij Sturm zijn prettig en we bieden jou een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Van onze medewerkers verwachten we een professionele nieuwsgierigheid; eigen initiatief wordt beloond. Een uitdagende werkomgeving dus, met een fijne werksfeer!

Dit ga je doen als Allround Grondwerker
Je werkt buiten aan diverse mooie infraprojecten waarbij je regelmatig wisselt van locatie. Dit vind je dan ook geen probleem. 
Je werkt nauw samen met andere grondwerkers en kraanmachinisten en je bedient klein materieel zoals een trilplaat en een compressor. 
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het lokaliseren van kabels en leidingen (voorsteken), grond afvlakken en egaliseren, handmatige graaf- en grondwerkzaamheden, afgraven van bouwkavels, ophogen van bouwgrond, het leggen en monteren van rioleringsbuizen en (her)straten.

Jouw profiel

  • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring
  • Je bent een gemotiveerde doorzetter en bent bereid om op wisselende plekken te werken
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA of bereid deze te halen
  • Je bent in het bezit van je rijbewijs B (E)
  • Het is een pré als je een opleiding richting infra of grondwerk hebt afgerond of de ambitie hebt om je kennis hierin te verrijken


Voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur je cv en motivatie naar info@sturmzaandam.nl óf maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Je kunt ons bellen op 075-6174051. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.