Vacature: Sturm BV is per direct op zoek naar een Calculator/Werkvoorbereider

Trots kunnen we zeggen dat we onze handen vol hebben aan mooie projecten die we mogen uitvoeren voor verschillende opdrachtgevers. Ter versterking van ons team zoeken we daarom op dit moment naar een Calculator/Werkvoorbereider.

Als Calculator/Werkvoorbereider ben jij een rekenkundige duizendpoot tussen prijsaanvraag en uitvoering. Je beoordeelt prijsaanvragen van uiteenlopende projecten en controleert stukken op compleetheid. Hoeveelheden worden nauwkeurig door jou berekend, je vraagt offertes aan en stelt prijsvergelijkingen op. Op basis van diepgaand overleg met de klant en de juiste informatie stel je (gefaseerde) calculaties op, onderbouwt deze en stemt dit intern af. Het is een afwisselende combi-functie waarbij de nadruk op calculatiewerkzaamheden ligt. 

We zoeken iemand die tot op de komma nauwkeurig werkt en die de zaak onder controle heeft, van A tot Z. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk je graag in een gedreven en professioneel team? Kom dan vooral kennis maken met Sturm!

De combi-functie samengevat:

 • Je beoordeelt prijsaanvragen en controleert stukken op compleetheid
 • Je rekent hoeveelheden uit, draagt zorg voor offerteaanvragen en de opvolging daarvan, en je stelt prijsvergelijkingen op
 • Je gaat in gesprek met de klant en door het stellen van de juiste vragen verzamel je alle nodige informatie
 • Je stelt (gefaseerde) calculaties op, onderbouwt deze en stemt dit intern af
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de offertebrief waarin je onze uitgangspunten en motivatie vermeldt

Je houdt je, naast de bovenstaande taken als Calculator, ook bezig met de werkvoorbereiding:

 • Je verzorgt meldingen van bemaling en bodem
 • Je bereidt de inkoop voor en legt deze vast in inkoopcontracten
 • Je stelt het BLVC of VGM plan op
 • Je stelt kwaliteits- en keuringsplannen op, alsook het opleverdossier
 • Je biedt de projectleiding administratieve ondersteuning

Kortom: als Calculator/Werkvoorbereider zorg je ervoor dat ons team van uitvoerders volledig geïnformeerd en met de juiste materialen zijn werk kan doen.

Jouw profiel

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding civiele techniek 
 • Je hebt een afspraak-is-afspraak mentaliteit: je communiceert open en helder met collega’s en opdrachtgevers en komt beloftes na 
 • Je bent leergierig, ambitieus en kunt gestructureerd en zelfstandig werken
 • Je bent communicatief sterk, stressbestendig en bovenal zeer nauwkeurig
 • Het is een pré als je ervaring hebt in de werkvoorbereiding en met het maken van EMVI-plannen

Wie zijn wij?
Bij Sturm is geen dag hetzelfde. Wij zijn een dynamisch en vernieuwend bedrijf, een specialistische infra-aannemer met opdrachtgevers als grote en kleinere overheden, projectontwikkelaars en aannemers. Als gespecialiseerde hoofd- en onderaannemer werken we aan complexe infrawerken in de westelijke Randstad.

Werken bij Sturm
Werk je bij Sturm, dan word je voortdurend gestimuleerd om je door te ontwikkelen. Sturm staat voor educatie, welzijn en persoonlijke groei. Verder moedigen wij, naast interne kennisontwikkeling, ook aanvullende externe educatie aan. 
De werkomstandigheden bij Sturm zijn prettig en we bieden jou een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Van onze medewerkers verwachten we een professionele nieuwsgierigheid; eigen initiatief wordt beloond. Een uitdagende werkomgeving dus, met een fijne werksfeer!

Voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur je cv en motivatie naar info@sturmzaandam.nl óf maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Je kunt ons bellen op 075-6174051. 

Sturm, kennismakers in infra

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.