Home
Contact
Vacatures
Referenties
Grondwerk
Wegenbouw
Riool
Bodemsanering
Waterwerken
Bedrijfsactiviteiten
Nieuws

Afscheid Bram Sturm, half werk niets voor markante directeur


Certificaten
In- en verkoopvoorwaarden
Bewoners P.J. Troelstralaan e.o. Zaandam
Uw factuur aan Sturm BV
Overige
Telefoon 075-6174051
Email info@sturmzaandam.nl
Link naar het e-mail adres waar u zich kan aanmelden voor de receptie
Na meer dan dertig jaar vol inzet en toewijding te hebben gewerkt voor Sturm BV neemt technisch directeur Bram Sturm (57) afscheid van het bedrijf. Werken op hetzelfde niveau als voorheen bleek na zijn burn-out niet meer mogelijk. Dat bracht Bram – in goed overleg met het bedrijf – tot zijn besluit om vervroegd uit te treden. Half werk is niets voor hem.

Afscheidsreceptie
Op vrijdagmiddag 24 maart neemt Bram Sturm officieel afscheid van alle werknemers en relaties van het bedrijf met een afscheidsreceptie tussen 16.00 en 18.00 uur in het Van der Valk Hotel Oostzaan – Amsterdam, Westeinde 1 (verlengde Stellingweg) 1511 MA Oostzaan. Lezers van deze nieuwsbrief zijn daarvoor van harte uitgenodigd. Graag aanmelden via receptie@sturmzaandam.nl.

Succesvolle carrière
Bram Sturm kan met veel voldoening terugkijken op een succesvolle carrière. Zijn eerste tien jaar bij Sturm BV vormden weliswaar een moeilijke periode voor het bedrijf, maar toen hij in 1995 werd benoemd tot technisch directeur en Frenk Clemens werd aangetrokken als commercieel directeur, maakte Sturm BV een flinke groeispurt door. Halverwege de jaren negentig werkten er nog zo’n 30 mensen bij het bedrijf, nu geeft de Sturm Groep met verschillende dochters en deelnemingen werk aan meer dan 140 mensen.

Projecten thuis
Wat gaat Bram Sturm doen na zijn afscheid? “Eerst helemaal herstellen”, zegt de man die een grote bijdrage heeft geleverd aan de groei van Sturm BV. “Dat lukte niet goed toen ik een paar keer iets te vroeg en te veel weer aan het werk ging. Dus voor mijn herstel neem ik nu de tijd en daarna wachten er verschillende ‘projecten’ bij mij thuis. Die schoten er altijd bij in omdat ik niet anders kon dan mij voor meer dan honderd procent inzetten voor het bedrijf.

Afscheidsgeschenk
Voor hen die overwegen Bram Sturm ter gelegenheid van zijn afscheid iets te schenken heeft hij een suggestie: een donatie aan de Stichting Multi Oncologisch Centrum (MOC) Huis aan het Water. De donatie kan overgemaakt worden op rekening NL07RABO0162512953 van Stichting MOC Huis aan het Water onder vermelding van Bram Sturm, of in een gesloten envelop gedeponeerd worden in de daarvoor bestemde bus tijdens de afscheidsreceptie. Voor meer informatie over Huis aan het Water zie www.stichtinghuisaanhetwater.nl.
Meerderheid aandelen Markus Groep in handen van Sturm Holding BV.
Lees meer.........
Ongebruikelijke methoden voor projecten Thunnissen
Afscheid van collega van het eerste uur
Overweldigende belangstelling op afscheid Bram Sturm
Wat is duurzame inzetbaarheid?
Lees meer.........
Lees meer.........
Lees meer.........
Lees meer.........