Ahlmann machinist

Ahlmann machinist (fulltime)

Een ultieme kans voor stoere doeners die graag buiten zijn!

In deze veelzijdige baan van shovelmachinist werk je op innovatieve en duurzame wijze aan uiteenlopende projecten in nieuwbouw, renovatie of transformatie, met verantwoordelijkheden in rioolaanleg, rioolrenovatie, bodemsanering en diverse bouw- en woonrijpwerkzaamheden voor bouwers en projectontwikkelaars. Ons werkveld is dynamisch, geen dag is hetzelfde! Je vervult je functie op een Ahlmann AZ95 laadschop.

Functie & verantwoordelijkheden
Als machinist ben je met name verantwoordelijk voor het egaliseren van een oppervlak (onderlagen van wegen of bouwterreinen), maar ook het verzorgen van voorbereidend grondwerk voor de stratenmaker is jouw terrein. Je bedient je ‘eigen’ Ahlmann zelfstandig, maar het voorbereiden en controleren van je werk doe je samen met de uitvoerder op het project. We zien graag dat je allround inzetbaar bent; je bent bereid en in staat om ook werkzaamheden buiten de shovel op te pakken. Daarnaast communiceer je op een prettige en open manier met je collega’s. Afstemmen en overleggen met elkaar is voor jou net zo belangrijk als voor ons. 

Wij verwachten dat jij:

  • In bezit bent van rijbewijs B. Als je beschikt over rijbewijs E en/of C is dat een pré;
  • Een afgeronde opleiding tot Machinist hebt gevolgd of bereid bent de opleiding te volgen
  • Bereid bent om minimaal 40 uur per week te werken en dat incidenteel overwerken voor jou geen probleem is;
  • In staat bent klein onderhoud aan de machine zelf te verrichten en zorg draagt voor deze machine.

Wie zijn wij?
Bij Sturm is geen dag hetzelfde. Wij zijn een dynamisch en vernieuwend bedrijf, met aandacht voor onze leefomgeving en duurzaamheid. Als specialistische infra-aannemer met opdrachtgevers als grote en kleinere overheden, projectontwikkelaars en aannemers werken we aan complexe infrawerken in de westelijke Randstad. We verzorgen onder andere de aanleg van (hoofd)riool, het uitvoeren van bodemsaneringen en uiteenlopende grondwerkzaamheden ten behoeve van nieuwbouw, renovatie of transformatie. 

Werken bij Sturm
Werk je bij Sturm, dan word je voortdurend gestimuleerd om je door te ontwikkelen. Sturm staat voor educatie, welzijn en persoonlijke groei. Verder moedigen wij, naast interne kennisontwikkeling, ook aanvullende externe educatie aan. 

De werkomstandigheden bij Sturm zijn prettig en we bieden jou een goed salaris, een auto van de zaak en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Van onze medewerkers verwachten we een professionele nieuwsgierigheid; eigen initiatief wordt beloond. Een uitdagende werkomgeving dus, met een fijne werksfeer!

Interesse?
We zien je cv en motivatie tegemoet! E-mailen kan naar Frenk Clemens via fclemens@sturmzaandam.nl.


> Bekijk ook onze andere vacatures


Sturm, kennismakers in infra