Vacature: Werkvoorbereider

Fulltime - Zaandam

Ons bedrijfsbureau gaat uitbreiden.
We zoeken daarom een gedreven en deskundige werkvoorbereider.

Werk in voorbereiding én in uitvoering
In de rol van werkvoorbereider bij Sturm vind je jouw uitdaging in het voorbereiden van onder andere Design & Construct-projecten en civiele nieuwbouw- en onderhoudsprojecten. Je werkt vaak in bouwteam(achtige constructies) en schakelt daarbinnen moeiteloos tussen voorbereiding en uitvoering. Samen met het projectteam bereid je projecten voor met als doel het werk efficiënt en veilig uit te voeren. Nauwgezet bewaak jij de planning, het budget en de kwaliteit. De projecten van Sturm bevinden zich vooral in Noord-Holland en Zuid-Holland (Randstad).
 

“Bij Sturm ben je als werkvoorbereider echt betrokken bij een project. Van initiatief tot oplevering. Die brede scope maakt het werk erg interessant.”


Jouw profiel
Het is prettig wanneer je bekend bent met de dynamiek en hectiek op projecten en van tijdsdruk niet in paniek raakt. In jouw functie komt een analytische en oplossingsgerichte werkhouding dan ook goed van pas. Verder help je bij het ontwikkelen van anderen. Dat laatste vinden we extra belangrijk. Alles wat we doen bij Sturm, doen we namelijk samen. Van jou verwachten we daarom dat je samenwerkt, met aandacht voor je collega's.

Het is een functie die jou veel meer biedt dan alleen uitdaging. Wat er nog meer ‘te halen valt’ bij Sturm?  Daarover vertellen je graag meer tijdens een eerste kennismaking.


Verder heb jij:

  • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in grond-, weg- en waterbouw of civiele techniek, aangevuld met een aantal jaren relevantie werkervaring;

  • Ervaring met calculatiesoftware (Metacom of gelijkwaardig) en kennis van of affiniteit met Autocad, Revit of andere tekensoftware;

  • Ervaring met het schrijven van EMVI- of werkplannen;

  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Niet zomaar een infra-aannemer
Werken bij Sturm is eigenlijk een vak apart. Als specialistische infra-aannemer werken we het liefs in en onder de grond. Dit is waar we goed in zijn:

  • Aanbrengen van riolering

  • Werken met en in verontreinigde grond

  • Uitvoering van complex bouwkundig infrawerk

Onze opdrachtgevers – met name grote en kleinere overheden, projectontwikkelaars en aannemers– verwachten van Sturm passende en waar mogelijk innovatieve oplossingen. Daarvoor is kennis nodig, die we zelf maken en graag delen. Van onze medewerkers verwachten we daarom een professionele nieuwsgierigheid en de ambitie om voortdurend te groeien in kennis en vaardigheden. Een uitdagende werkomgeving dus! We houden van aanpakken. 

Wat bieden wij?
Sturm biedt jou een goed salaris, goede secundaire voorwaarden waaronder een leaseauto, 42 vrije dagen, een goed pensioen met werkgeversbijdrage en voldoende gelegenheid om kennis op te doen en binnen je vak te groeien. Onze werkomgeving is dynamisch, ons team relatief jong.

Reageren
Zie jij het zitten om als werkvoorbereider bij Sturm aan de slag te gaan en voldoe jij aan het functieprofiel? Mail dan je cv en motivatie naar Marco Jansen (manager HRM) via mjansen@sturmzaandam.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Frenk Clemens (directeur) via 075 617 40 51.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.