Maak kennis met Yannick, onze nieuwe uitvoerder

Yannick van Wirdum is een sportieve jongeman van 23 jaar, afkomstig uit de omgeving van Nieuwkoop (provincie Zuid-Holland). In maart 2022 maakte hij als uitvoerder infra de overstap van BAM Infra naar Sturm in Zaandam. Om zich verder te ontwikkelen en bezig te zijn met andersoortige werkzaamheden binnen de branche. Volgens Yannick is de switch een uitstekende beslissing geweest. “Sturm is compacter. Hier werk je samen met iedereen, van hoofduitvoerder tot grondwerker.” 

Wat betreft kennis vergaren en delen, past Yannick goed bij het team. Hij bezit al een mbo machinistendiploma, maar met zijn nieuwsgierige en leergierige inborst klimt hij rustig aan op naar hbo-niveau. Yannick volgt aan de Hogeschool van Arnhem de hbo deeltijdstudie Civiele Techniek. Hij zit nu in het derde jaar. Yannick: “Maar in de praktijk leer je natuurlijk het meest, de projecten van Sturm zijn een mooie leerschool. En ik leer veel van mijn collega’s.”

Naast werk zit Yannick in een voetbalteam met vrienden, sport is een belangrijk onderdeel van zijn leven. Net als gezellig samen een biertje drinken en genieten van het leven!